/fa-font/ ពុម្ពអក្សរ​អាក្បាលធំ​_$type=carousel$cols=3$title=none$cat=0$meta=0$rm=0$snip=0$count=10

របៀប​ចំហុយ​ត្រីដំរី​ជាមួយ​មីសួ

ចែកចាយ:

៙ គ្រឿងផ្សំ ៖ ១- ត្រីដំរី​ស្រស់​ចំនួន ៤ ក្បាល ២- មីសួ ១ កញ្ចប់ ៣- សាច់​ជ្រូក​បី​ជា​ន់​ចិញ្ច្រាំ (១០០ ក្រាម) ៤- ផ្សិត​ត្រចៀក​កណ្តុរ​ ...


៙ គ្រឿងផ្សំ ៖

១- ត្រីដំរី​ស្រស់​ចំនួន ៤ ក្បាល
២- មីសួ ១ កញ្ចប់
៣- សាច់​ជ្រូក​បី​ជា​ន់​ចិញ្ច្រាំ (១០០ ក្រាម)
៤- ផ្សិត​ត្រចៀក​កណ្តុរ​ (៥០ ក្រាម)
៥- ជ្រក់ស្ពៃ (១០០ ក្រាម)
៦- ខ្ញី​ហាន់​ជា​ចំណិតៗ (១០០ ក្រាម)
៧- សៀង​ផ្អែម ​(១​០០ ក្រាម)
៨- ស្លឹកខ្ទឹម, ស្ករត្នោត, ទឹកត្រី, ប៊ីចេង

៙ វិធីធ្វើ ៖

ជា​ដំបូង​ត្រូវ​ត្រាំ​មីសួ និង​ផ្សិតត្រចៀកកណ្ដុរ​ជាមួយ​ទឹក​ដើម្បី​ឲ្យ​រីក​សព្វ ។ បន្ទាប់មក យក​គ្រឿង​ផ្សំ​​ពាក់​កណ្តាល​មក​រៀបចំ​ដាក់​ក្នុង​ចាន​ដូចជា :
- មីសួ​ដែល​រីក​សព្វ (ពាក់កណ្តាល)
- ជ្រក់ស្ពៃ (៥០ ក្រាម)
- ​ខ្ញី​ហាន់​ចំណិតៗ (៥០ ក្រាម)
- ផ្សិតត្រចៀកកណ្ដុរ (៥០ ក្រាម)
- សៀង​ផ្អែម (៥០ ក្រាម)
- សាច់​ជ្រូក​បី​ជា​ន់​ចិញ្ច្រាំ (៥០ ក្រាម)

ក្រោយ​ពី​ធ្វើការ​រៀបចំ​ហើយ​ត្រូវ​រៀប​ត្រីដំរី​ទាំង​៤ ដាក់​ពី​លើ​គ្រឿងផ្សំ ហើយ​ចាប់ផ្តើម​ដាក់​ស្ករ​ត្នោត ៥០ក្រាម, ទឹកត្រី​បន្តិច, និង​ប៊ីចេង ។ រួចហើយ​យើង​ចាប់ផ្តើម​ដាក់​គ្រឿងផ្សំ​ដែល​នៅសល់​ពីលើ​ត្រីដំរី​តែម្តង ។

- មីសួ​ដែល​រីក​សព្វ (ពាក់កណ្តាល)
- ជ្រក់ស្ពៃ (៥០ ក្រាម)
- ​ខ្ញី​ហាន់​ចំណិតៗ (៥០ ក្រាម)
- ផ្សិតត្រចៀកកណ្ដុរ (៥០ ក្រាម)
- សៀង​ផ្អែម (៥០ ក្រាម)
- សាច់​ជ្រូក​បី​ជា​ន់​ចិញ្ច្រាំ (៥០ ក្រាម)
- ស្លឹកខ្ទឹម​ហាន់​ចំណិតៗ

ក្រោយពី​យើង​ធ្វើការ​រៀបចំ​ដាក់​ក្នុង​ចានថ្ម​រួចហើយ យើង​ចាប់ផ្តើម​ដាក់​ចានថ្ម​ចូល​ទៅ​ក្នុង​ឆ្នាំង​ចំ​ហុយ​តែម្តង។ ការ​ចំអិន​ប្រើ​រយៈពេល ៦០​នាទី​ទើប​បាន​ឆ្អិន​សព្វ​ល្អ ។

មតិ

Name

Google,1,កង្កែប,3,កញ្ឆែត,1,កំពឹស,1,កម្មវិធី,11,កាពិ,1,ការ៉េម,3,កិច្ចសម្ភាសន៍,7,ក្ដាម,4,ក្បាច់ខ្មែរ,18,ក្រាហ្វិក,32,ក្រាហ្វិក Rastor,3,ក្រាហ្វិក Vector,29,ក្រូច,3,ខ,1,ខាត់ណា,1,ខ្ចៅ,2,ខ្ទឹម,2,ខ្នុរ,4,ខ្យង,1,គន្លឹះ,41,គន្លឹះ Blogger,33,គន្លឹះ Illustrator,1,គន្លឹះ Photoshop,2,គន្លឹះកុំព្យូទ័រ,11,គន្លឹះទូរស័ព្ទ,1,គន្លឹះអ៊ីនធឺណិត,1,គុយទាវ,3,គោ,13,គ្រឿងក្លែម,2,គ្រឿងបុក,4,គ្រឿងសមុទ្រ,7,ងាវ,3,ចំណេះដឹងទូទៅ,2,ចំហុយ,9,ចៀន,9,ចេក,2,ឆា,35,ជ្រក់,5,ជ្រលក់,8,ជ្រូក,26,ឈូក,1,ញាំ,7,ដំណើប,3,ដំឡូង,3,ដំឡូងបារាំង,2,ដុត,2,ដូង,3,តៅហ៊ូ,5,ត្នោត,3,ត្រកួន,1,ត្រប់,2,ត្រយូងចេក,1,ត្រសក់,1,ត្រឡាច,1,ត្រាវ,1,ត្រី,10,ត្រីខ,1,ត្រីងៀត,1,ត្រីឆ្អើរ,1,ទំពាំង,1,ទា,2,ទាញយក,37,ទឹកឃ្មុំ,1,ទូរទស្សន៍,14,ធូរេន,1,នំ,15,បង្គា,15,បង្អែម,15,បន្លែ,1,បំពង,5,ប័រ,1,បាយ,4,បុក,3,ប៊ូតុង,1,ប៉េងបោះ,5,ប្រហិត,4,ប្រហុក,4,ប្រឡាក់,1,ផ្កាខាត់ណា,1,ផ្សិត,3,ផ្អាប់,4,ពងត្រី,1,ព័ត៌មាន,16,ព័ត៌មាន​រចនា,5,ពុម្ពអក្សរ,48,ពុម្ពអក្សរខ្មែរ,47,ពុម្ពអក្សរបរទេស,1,ពុម្ពអក្សរអាក្បាលធំ,85,ពុម្ពអក្សរអាថ៌កំបាំង,1,ពោត,3,ព្រឹត្តិការណ៍,1,ភេសជ្ជ,1,ភ្លា,2,មាន់,16,មី,1,មីសួ,5,មឹក,3,ម្ទេស,11,ម្នាស់,1,ម្រះ,1,ម្រេច,2,ម្សៅមី,2,យូនីកូដខ្មែរ,21,រូបភាព,1,រូបភាពអក្សរ,24,រៀន,2,រៀនរចនាពុម្ពអក្សរខ្មែរ,13,លត,1,ល្ង,1,ល្ពៅ,1,ល្ហុង,1,វចនានុក្រម,1,វិជ្ជាធ្វើម្ហូប,146,វីដេអូ,2,សម្ល,10,សម្លម្ជូរ,2,សារាយ,1,សាលាដ,2,ស៊ុត,9,ស៊ុប,11,សៀវភៅ,5,ស្ងោរ,16,ស្ពៃ,5,ស្លឹកគ្រៃ,6,ស្លឹកតយ,2,ស្អំ,1,ហាងទំនិញ,3,អក្សរ,41,អង្ក្រង,1,អត្ថបទអក្សរសាស្ត្រ,1,អន្ទង់,1,អន្លក់,2,អម្ពិល,4,អាំង,6,អាវក្បាច់ខ្មែរ,1,អាវយឺត,3,អាវរាមកេរ្តិ៍,2,អាវអ៊ុតរូប,3,អ៊ីនធឺណិត,1,ឯកសារ,9,
ltr
item
អាក្បាលធំ: របៀប​ចំហុយ​ត្រីដំរី​ជាមួយ​មីសួ
របៀប​ចំហុយ​ត្រីដំរី​ជាមួយ​មីសួ
https://1.bp.blogspot.com/-r4haL0uPHB8/XRg4dhzqOvI/AAAAAAAAvzE/DgQ9kxvvtrgggGvGjm_pjYqR1WqBzqJ6ACLcBGAs/s1600/540.jpg
https://1.bp.blogspot.com/-r4haL0uPHB8/XRg4dhzqOvI/AAAAAAAAvzE/DgQ9kxvvtrgggGvGjm_pjYqR1WqBzqJ6ACLcBGAs/s72-c/540.jpg
អាក្បាលធំ
https://akbalthom.blogspot.com/2019/06/blog-post_30.html
https://akbalthom.blogspot.com/
https://akbalthom.blogspot.com/
https://akbalthom.blogspot.com/2019/06/blog-post_30.html
true
5060019090675378648
UTF-8
ផ្ទុក​ប្រកាស​ទាំងអស់ រក​មិន​ឃើញ​ប្រកាស​ទេ មើល​ទាំងអស់ អាន​បន្ថែម ឆ្លើយតប បោះបង់​ការ​ឆ្លើយតប លុប ដោយ ទំព័រ​ដើម ទំព័រ ប្រកាស មើល​ទាំងអស់ ណែនាំ​អត្ថបទសម្រាប់​អ្នក ៖ ចំណាត់​ក្រុម ប័ណ្ណសារ SEARCH អត្ថបទ​ទាំងអស់ រក​មិន​ឃើញ​ការ​ផ្គូផ្គង​​ប្រកាស​ណាមួយ​តាមសំណើ​របស់​អ្នក ត្រលប់​ទៅ​ទំព័រដើម ថ្ងៃ​អាទិត្យ ថ្ងៃ​ចន្ទ ថ្ងៃ​អង្គារ ថ្ងៃ​ពុធ ថ្ងៃ​ប្រហស្បតិ៍ ថ្ងៃ​សុក្រ ថ្ងៃ​សៅរ៍ Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat មករា កុម្ភៈ មីនា មេសា ឧសភា មិថុនា កក្កដា សីហា កញ្ញា តុលា វិច្ឆិកា ធ្នូ Jan Feb Mar Apr ឧសភា Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec ឥឡូវ​នេះ ១ ​នាទីមុន $$1$$ minutes ago ១ ម៉ោងមុន $$1$$ hours ago ម្សិលមិញ $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago ច្រើន​ជាង ៥ សប្តាហ៍​មុន អ្នកតាមដាន តាមដាន មាតិកា​នេះ​ត្រូវ​បាន​ចាក់​សោ ជំហានទី១ : ចុច​ចែកចាយ​ទៅ​កាន់​បណ្ដាញ​សង្គម ជំហាន​ទី​២ : ចុច​លើ​តំណ​​ពី​បណ្ដាញ​សង្គម​​ចូល​មក​វិញ ចម្លង​កូដទាំងអស់ ជ្រើសរើស​កូដ​ទាំងអស់ កូដ​ទាំងអស់​ត្រូវ​បាន​ចម្លង​ទៅ​ក្ដារតម្បៀតខ្ទាស់​របស់​អ្នក មិន​អាច​ថតចម្លង​កូដ / អត្ថបទ​បាន​ទេ សូមចុច [CTRL] + [C] (ឬ CMD + C ជាមួយ Mac) ដើម្បី​ចំលង តារាង​មតិកា