/fa-font/ ពុម្ពអក្សរ​អាក្បាលធំ​$type=carousel$cols=3$title=0$cat=0$mt=0$rm=0$sn=0$h=250$count=10

វិធី​ធ្វើ​ជ្រក់ ឲ្យ​មាន​រសជាតិ​ឆ្ងាញ់

ចែកចាយ:

៙ ធ្វើ​បន្លែ​ជ្រក់​ឲ្យ​ស្រួយ​បាន​យូរ ៖ ជា​ធម្មតា​ការ​ធ្វើ​បន្លែ​ជ្រក់​ឬ​ត្រាំ ដោយ​ប្រើ​ទឹកខ្មេះ​នោះ មិន​អាច​ស្រួយ​បាន​យូរ​ឡើយ តែ​ប្រសិ...


៙ ធ្វើ​បន្លែ​ជ្រក់​ឲ្យ​ស្រួយ​បាន​យូរ ៖

ជា​ធម្មតា​ការ​ធ្វើ​បន្លែ​ជ្រក់​ឬ​ត្រាំ ដោយ​ប្រើ​ទឹកខ្មេះ​នោះ មិន​អាច​ស្រួយ​បាន​យូរ​ឡើយ តែ​ប្រសិន​បើ​អ្នក​ត្រូវការ​ឲ្យ​បន្លែ​ជ្រក់​នោះ នៅ​ស្រួយ​បាន​យូរ ពេល​ធ្វើ ត្រូវ​បន្ថែម​សាជូរ ចូល​ទៅ​​ក្នុង​នោះ​បន្តិច ព្រោះ​វា​មិន​ត្រឹមតែ ធ្វើ​ឲ្យ​បន្លែ​នោះ​ស្រួយ​បាន​យូរ​ប៉ុណ្ណោះទេ វា​ធ្វើ​ឲ្យ​មាន​រសជាតិ​ឆ្ងាញ់ ទ្វេឡើង​ទៀត​ផង។

៙ ការ​រក្សា​បន្លែ​ជ្រក់ ឬ​ត្រាំ ឲ្យ​នៅ​មាន​ពណ៌​ដូចដើម មិន​ប្រែប្រួល ៖

បន្លែ​ប្រភេទ​ខ្លះ​ដូចជា ត្រសក់ ស្ពៃ​ក្តោប ក្រោយ​ពេល​គេ​យក​ទៅ​ត្រាំ ហើយ​នោះ​​វា​នឹង​​ប្រែ​ពណ៌ មិន​គួរឲ្យ​​ចង់​ទទួលទាន​ទាល់តែសោះ ។ ដើម្បី​រក្សា​បាន​នូវ​ពណ៌​ស្រស់​ដូចដើម អ្នក​គួរ​ត្រាំ​វា ជា​មួយ​​នឹង​ទឹកអំបិល ដែល​ដាំ​ពុះ ។ នោះ​បន្លែ​អ្នក នឹង​នៅ​រក្សា​​ពណ៌​ស្រស់​ស្អាត មាន​​ឱជារស​ឆ្ងាញ់​ត្រឹមត្រូវ តាម​ក្បួន​អនាម័យ​ល្អ​ទៀត​ផង ព្រោះ​ការ​ត្រាំ​ដោយ​ទឹកអំបិល​ដែល​ដាំ​ពុះ បាន​វា​សម្លាប់​មេរោគ​រួច​ជា​ស្រេច ។

៙ ប្រសិនបើ​បន្លែ​ជ្រក់ ឬ ត្រាំ​ប្រៃ​ជ្រុល ៖

ក្រោយពេល​ដែល​បន្លែ ឬ ត្រាំ​មាន​ជាតិ​ប្រៃ​ជ្រុល បើ​បោះចោល​គួរឲ្យ​ស្តាយ ។ ប្រសិន​បើ​ជួប​នឹង​បញ្ហា​នេះ យើង​ត្រូវ​យក​បន្លែ​ជ្រក់​នោះ​ទៅ​ហាន់​ជា​ចំណិត​តូចៗ រួច​ដាក់​ត្រាំ​នៅ​ក្នុង​​ស្រា​លាយ​ជាមួយ​ទឹក ក្នុង​អត្រា ៥០% ស្មើគ្នា។ នោះ​ជាតិ​អាល់កុល​នៅ​ក្នុង​ស្រា វា​អាច​ជួយ​​កាត់​បន្ថយ សារជាតិ​ប្រៃ នៅ​ក្នុង​បន្លែ​បាន ។
ចំណាំ ៖ គួរ​ដាក់​ស្រា​ក្លាសេ ឱ្យ​ត្រជាក់​ជាមុន​សិន ។

មតិ

Name

Google,1,កង្កែប,3,កញ្ឆែត,1,កំពឹស,1,កម្មវិធី,11,កាពិ,1,ការី,1,ការ៉េម,3,កិច្ចសម្ភាសន៍,8,ក្ដាម,4,ក្បាច់ខ្មែរ,19,ក្រាហ្វិក,32,ក្រាហ្វិក Rastor,3,ក្រាហ្វិក Vector,29,ក្រុមចម្រៀង Mustache,1,ក្រូច,4,ខ,2,ខាត់ណា,1,ខ្ចៅ,2,ខ្ទឹម,4,ខ្នុរ,4,ខ្យង,1,ខ្វៃ,1,គន្លឹះ,51,គន្លឹះ Blogger,37,គន្លឹះ Illustrator,3,គន្លឹះ Photoshop,4,គន្លឹះការិយាល័យ,1,គន្លឹះកុំព្យូទ័រ,13,គន្លឹះទាញយក,1,គន្លឹះទូរស័ព្ទ,1,គន្លឹះរចនា,1,គន្លឹះអ៊ីនធឺណិត,4,គាវ,1,គុយទាវ,4,គេហទំព័រល្អៗ,1,គោ,19,គ្រឿងក្លែម,2,គ្រឿងបុក,9,គ្រឿងសមុទ្រ,9,ងាវ,3,ចំណេះដឹងទូទៅ,3,ចម្រៀង,2,ចំហុយ,11,ចៀន,9,ចេក,2,ឆា,35,ជ្រក់,5,ជ្រលក់,8,ជ្រូក,33,ឈូក,1,ញាំ,7,ដំណើប,3,ដំឡូង,3,ដំឡូងបារាំង,4,ដុត,2,ដូង,5,ណាំង៉ូវ,3,តៅហ៊ូ,5,ត្នោត,3,ត្រកួន,2,ត្រប់,2,ត្រយូងចេក,1,ត្រសក់,1,ត្រឡាច,1,ត្រាវ,1,ត្រី,11,ត្រីខ,1,ត្រីងៀត,1,ត្រីឆ្អើរ,1,ទំពាំង,1,ទា,4,ទាញយក,37,ទឹកឃ្មុំ,1,ធូរេន,1,នំ,14,នំបញ្ចុក,4,បង្កង,1,បង្គា,17,បង្អែម,15,បន្លែ,5,បបរ,2,បំពង,5,ប័រ,1,បាញ់កាញ់,1,បាយ,4,បុក,3,ប៊ូតុង,1,ប៉េងបោះ,5,ប្រហិត,7,ប្រហុក,7,ប្រឡាក់,1,ផ្កាខាត់ណា,1,ផ្សិត,8,ផ្អាប់,4,ពងត្រី,1,ព័ត៌មាន,20,ព័ត៌មាន​រចនា,7,ពុម្ពអក្សរ,49,ពុម្ពអក្សរខ្មែរ,47,ពុម្ពអក្សរបរទេស,1,ពុម្ពអក្សរអាក្បាលធំ,85,ពុម្ពអក្សរអាថ៌កំបាំង,1,ពោត,3,ព្រឹត្តិការណ៍,1,ភេសជ្ជ,1,ភ្លា,2,មរតកសំនៀង,1,មាន់,20,មី,3,មីសួ,7,មឹក,4,ម្ទេស,12,ម្នាស់,2,ម្រះ,1,ម្រេច,2,ម្សៅមី,2,យូនីកូដខ្មែរ,24,រូបភាព,3,រូបភាពអក្សរ,26,រៀន,2,រៀនរចនាពុម្ពអក្សរខ្មែរ,13,លត,2,ល្ង,1,ល្ពៅ,2,ល្ហុង,1,វចនានុក្រម,2,វិជ្ជាធ្វើម្ហូប,167,វីដេអូ,5,សម្ល,16,សម្លម្ជូរ,3,សារាយ,1,សាលាដ,2,សិល្បៈ,2,ស៊ីន ស៊ីសាមុត,1,ស៊ុត,12,ស៊ុប,20,សៀវភៅ,5,ស្ងោរ,17,ស្ពៃ,6,ស្លឹកគ្រៃ,9,ស្លឹកតយ,2,ស្អំ,1,ហាងទំនិញ,3,អក្សរ,42,អង្ក្រង,1,អត្ថបទអក្សរសាស្ត្រ,2,អន្ទង់,1,អន្លក់,2,អម្ពិល,5,អាំង,6,អាវក្បាច់ខ្មែរ,1,អាវយឺត,3,អាវរាមកេរ្តិ៍,2,អាវអ៊ុតរូប,3,អ៊ីនធឺណិត,1,ឯកសារ,9,
ltr
item
អាក្បាលធំ: វិធី​ធ្វើ​ជ្រក់ ឲ្យ​មាន​រសជាតិ​ឆ្ងាញ់
វិធី​ធ្វើ​ជ្រក់ ឲ្យ​មាន​រសជាតិ​ឆ្ងាញ់
https://1.bp.blogspot.com/-aCGt7521s08/XRnZDlMTK7I/AAAAAAAAv2c/-P92VceZkTwoIqMMRfVYibl5fBMZPLc5QCLcBGAs/s1600/How-to-preserve-food-best-food-preservation-methods-crucial-to-survival-4.jpg
https://1.bp.blogspot.com/-aCGt7521s08/XRnZDlMTK7I/AAAAAAAAv2c/-P92VceZkTwoIqMMRfVYibl5fBMZPLc5QCLcBGAs/s72-c/How-to-preserve-food-best-food-preservation-methods-crucial-to-survival-4.jpg
អាក្បាលធំ
https://akbalthom.blogspot.com/2019/07/blog-post.html
https://akbalthom.blogspot.com/
https://akbalthom.blogspot.com/
https://akbalthom.blogspot.com/2019/07/blog-post.html
true
5060019090675378648
UTF-8
ផ្ទុក​ប្រកាស​ទាំងអស់ រក​មិន​ឃើញ​ប្រកាស​ទេ មើល​ទាំងអស់ អាន​បន្ថែម ឆ្លើយតប បោះបង់​ការ​ឆ្លើយតប លុប ដោយ ទំព័រ​ដើម ទំព័រ ប្រកាស មើល​ទាំងអស់ ណែនាំ​អត្ថបទសម្រាប់​អ្នក ៖ ចំណាត់​ក្រុម ប័ណ្ណសារ SEARCH អត្ថបទ​ទាំងអស់ រក​មិន​ឃើញ​ការ​ផ្គូផ្គង​​ប្រកាស​ណាមួយ​តាមសំណើ​របស់​អ្នក ត្រលប់​ទៅ​ទំព័រដើម ថ្ងៃ​អាទិត្យ ថ្ងៃ​ចន្ទ ថ្ងៃ​អង្គារ ថ្ងៃ​ពុធ ថ្ងៃ​ប្រហស្បតិ៍ ថ្ងៃ​សុក្រ ថ្ងៃ​សៅរ៍ Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat មករា កុម្ភៈ មីនា មេសា ឧសភា មិថុនា កក្កដា សីហា កញ្ញា តុលា វិច្ឆិកា ធ្នូ Jan Feb Mar Apr ឧសភា Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec ឥឡូវ​នេះ ១ ​នាទីមុន $$1$$ minutes ago ១ ម៉ោងមុន $$1$$ hours ago ម្សិលមិញ $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago ច្រើន​ជាង ៥ សប្តាហ៍​មុន អ្នកតាមដាន តាមដាន មាតិកា​នេះ​ត្រូវ​បាន​ចាក់​សោ ជំហានទី១ : ចុច​ចែកចាយ​ទៅ​កាន់​បណ្ដាញ​សង្គម ជំហាន​ទី​២ : ចុច​លើ​តំណ​​ពី​បណ្ដាញ​សង្គម​​ចូល​មក​វិញ ចម្លង​កូដទាំងអស់ ជ្រើសរើស​កូដ​ទាំងអស់ កូដ​ទាំងអស់​ត្រូវ​បាន​ចម្លង​ទៅ​ក្ដារតម្បៀតខ្ទាស់​របស់​អ្នក មិន​អាច​ថតចម្លង​កូដ / អត្ថបទ​បាន​ទេ សូមចុច [CTRL] + [C] (ឬ CMD + C ជាមួយ Mac) ដើម្បី​ចំលង តារាង​មតិកា