/fa-font/ ពុម្ពអក្សរ​អាក្បាលធំ​$type=carousel$cols=3$title=0$cat=0$mt=0$rm=0$sn=0$h=250$count=10

វិធី​ស្ងោរ​ពោត​ឲ្យ​មាន​រសជាតិ​ឆ្ងាញ់ និង​ពណ៌​ល្អ

ចែកចាយ:

ពោត គឺជា​ផ្លែឈើ​មួយ​ប្រភេទ​ដែល​មាន​ឱជារស​ឆ្ងាញ់ ។ តែ​ប្រសិនបើ​យើង​មិន​ដឹង​អំពី​របៀប​ធ្វើ​នោះ​នឹង​ធ្វើ​ឲ្យ​រសជាតិ​មិន​ឆ្ងាញ់​នោះ​ទេ ។​ យើង...


ពោត គឺជា​ផ្លែឈើ​មួយ​ប្រភេទ​ដែល​មាន​ឱជារស​ឆ្ងាញ់ ។ តែ​ប្រសិនបើ​យើង​មិន​ដឹង​អំពី​របៀប​ធ្វើ​នោះ​នឹង​ធ្វើ​ឲ្យ​រសជាតិ​មិន​ឆ្ងាញ់​នោះ​ទេ ។​ យើងខ្ញុំ​នឹង​ធ្វើការ​ណែនាំ​អំពី​របៀប​ក្នុងការ​ស្ងោរ​ពោត​ឲ្យ​មាន​​រសជាតិ​ឆ្ងាញ់ និង​មាន​ពណ៌​ល្អ គួរ​ឲ្យ​គយគន់ និង​ឈ្ងុយឆ្ងាញ់ ។

៙ វិធី​ធ្វើ ៖

ដើម្បី​ស្ងោរ​ពោត​ឲ្យ​​មាន​រសជាតិ​ឈ្ងុយឆ្ងាញ់ ហើយ​ទន់ ពណ៌​ស្រស់ ដោយ​គ្រាន់តែ បន្ថែម​ទឹក​ក្រូចឆ្មារ ទៅ​ក្នុង​ទឹក​ស្ងោរ​ពោត និង​ទឹកដោះគោឆៅ រួច​កូរ​ឲ្យ​​ចូល​គ្នា​សព្វ សឹម​ដាក់​ពោត តមៀប​ចូល​ក្នុង​ឆ្នាំង​ស្ងោរ ពោត​នោះ​ជាការស្រេច ។ នៅ​ពេល​ពោត​ឆ្អិត វា​នឹង​មាន​រសជាតិ​ឈ្ងុយឆ្ងាញ់ ហើយ​ទន់ គួរឲ្យ​ចង់​ទទួលទាន៕

មតិ

Name

Google,1,កង្កែប,3,កញ្ឆែត,1,កំពឹស,1,កម្មវិធី,11,កាពិ,1,ការី,1,ការ៉េម,3,កិច្ចសម្ភាសន៍,8,ក្ដាម,4,ក្បាច់ខ្មែរ,19,ក្រាហ្វិក,32,ក្រាហ្វិក Rastor,3,ក្រាហ្វិក Vector,29,ក្រូច,3,ខ,2,ខាត់ណា,1,ខ្ចៅ,2,ខ្ទឹម,3,ខ្នុរ,4,ខ្យង,1,គន្លឹះ,50,គន្លឹះ Blogger,37,គន្លឹះ Illustrator,3,គន្លឹះ Photoshop,4,គន្លឹះកុំព្យូទ័រ,12,គន្លឹះទាញយក,1,គន្លឹះទូរស័ព្ទ,1,គន្លឹះរចនា,1,គន្លឹះអ៊ីនធឺណិត,4,គុយទាវ,3,គេហទំព័រល្អៗ,1,គោ,16,គ្រឿងក្លែម,2,គ្រឿងបុក,7,គ្រឿងសមុទ្រ,9,ងាវ,3,ចំណេះដឹងទូទៅ,2,ចម្រៀង,1,ចំហុយ,10,ចៀន,9,ចេក,2,ឆា,35,ជ្រក់,5,ជ្រលក់,8,ជ្រូក,30,ឈូក,1,ញាំ,7,ដំណើប,3,ដំឡូង,3,ដំឡូងបារាំង,3,ដុត,2,ដូង,5,តៅហ៊ូ,5,ត្នោត,3,ត្រកួន,1,ត្រប់,2,ត្រយូងចេក,1,ត្រសក់,1,ត្រឡាច,1,ត្រាវ,1,ត្រី,11,ត្រីខ,1,ត្រីងៀត,1,ត្រីឆ្អើរ,1,ទំពាំង,1,ទា,2,ទាញយក,37,ទឹកឃ្មុំ,1,ទូរទស្សន៍,14,ធូរេន,1,នំ,15,នំបញ្ចុក,1,បង្កង,1,បង្គា,16,បង្អែម,15,បន្លែ,4,បបរ,1,បំពង,5,ប័រ,1,បាញ់កាញ់,1,បាយ,4,បុក,3,ប៊ូតុង,1,ប៉េងបោះ,5,ប្រហិត,6,ប្រហុក,5,ប្រឡាក់,1,ផ្កាខាត់ណា,1,ផ្សិត,6,ផ្អាប់,4,ពងត្រី,1,ព័ត៌មាន,20,ព័ត៌មាន​រចនា,7,ពុម្ពអក្សរ,48,ពុម្ពអក្សរខ្មែរ,47,ពុម្ពអក្សរបរទេស,1,ពុម្ពអក្សរអាក្បាលធំ,85,ពុម្ពអក្សរអាថ៌កំបាំង,1,ពោត,3,ព្រឹត្តិការណ៍,1,ភេសជ្ជ,1,ភ្លា,2,មរតកសំនៀង,1,មាន់,17,មី,1,មីសួ,6,មឹក,3,ម្ទេស,12,ម្នាស់,2,ម្រះ,1,ម្រេច,2,ម្សៅមី,2,យូនីកូដខ្មែរ,23,រូបភាព,2,រូបភាពអក្សរ,25,រៀន,2,រៀនរចនាពុម្ពអក្សរខ្មែរ,13,លត,2,ល្ង,1,ល្ពៅ,2,ល្ហុង,1,វចនានុក្រម,1,វិជ្ជាធ្វើម្ហូប,157,វីដេអូ,3,សម្ល,14,សម្លម្ជូរ,2,សារាយ,1,សាលាដ,2,សិល្បៈ,1,ស៊ីន ស៊ីសាមុត,1,ស៊ុត,12,ស៊ុប,15,សៀវភៅ,5,ស្ងោរ,16,ស្ពៃ,5,ស្លឹកគ្រៃ,9,ស្លឹកតយ,2,ស្អំ,1,ហាងទំនិញ,3,អក្សរ,41,អង្ក្រង,1,អត្ថបទអក្សរសាស្ត្រ,1,អន្ទង់,1,អន្លក់,2,អម្ពិល,5,អាំង,6,អាវក្បាច់ខ្មែរ,1,អាវយឺត,3,អាវរាមកេរ្តិ៍,2,អាវអ៊ុតរូប,3,អ៊ីនធឺណិត,1,ឯកសារ,9,
ltr
item
អាក្បាលធំ: វិធី​ស្ងោរ​ពោត​ឲ្យ​មាន​រសជាតិ​ឆ្ងាញ់ និង​ពណ៌​ល្អ
វិធី​ស្ងោរ​ពោត​ឲ្យ​មាន​រសជាតិ​ឆ្ងាញ់ និង​ពណ៌​ល្អ
https://1.bp.blogspot.com/-VDun1yjFtEo/XRn9ZCsOPrI/AAAAAAAAv2w/4Jxl8yUej0Q-ajcSxXW6x6sW6-C7Lgd9ACLcBGAs/s1600/cooking-corn.jpg.838x0_q80.jpg
https://1.bp.blogspot.com/-VDun1yjFtEo/XRn9ZCsOPrI/AAAAAAAAv2w/4Jxl8yUej0Q-ajcSxXW6x6sW6-C7Lgd9ACLcBGAs/s72-c/cooking-corn.jpg.838x0_q80.jpg
អាក្បាលធំ
https://akbalthom.blogspot.com/2019/07/blog-post_1.html
https://akbalthom.blogspot.com/
https://akbalthom.blogspot.com/
https://akbalthom.blogspot.com/2019/07/blog-post_1.html
true
5060019090675378648
UTF-8
ផ្ទុក​ប្រកាស​ទាំងអស់ រក​មិន​ឃើញ​ប្រកាស​ទេ មើល​ទាំងអស់ អាន​បន្ថែម ឆ្លើយតប បោះបង់​ការ​ឆ្លើយតប លុប ដោយ ទំព័រ​ដើម ទំព័រ ប្រកាស មើល​ទាំងអស់ ណែនាំ​អត្ថបទសម្រាប់​អ្នក ៖ ចំណាត់​ក្រុម ប័ណ្ណសារ SEARCH អត្ថបទ​ទាំងអស់ រក​មិន​ឃើញ​ការ​ផ្គូផ្គង​​ប្រកាស​ណាមួយ​តាមសំណើ​របស់​អ្នក ត្រលប់​ទៅ​ទំព័រដើម ថ្ងៃ​អាទិត្យ ថ្ងៃ​ចន្ទ ថ្ងៃ​អង្គារ ថ្ងៃ​ពុធ ថ្ងៃ​ប្រហស្បតិ៍ ថ្ងៃ​សុក្រ ថ្ងៃ​សៅរ៍ Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat មករា កុម្ភៈ មីនា មេសា ឧសភា មិថុនា កក្កដា សីហា កញ្ញា តុលា វិច្ឆិកា ធ្នូ Jan Feb Mar Apr ឧសភា Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec ឥឡូវ​នេះ ១ ​នាទីមុន $$1$$ minutes ago ១ ម៉ោងមុន $$1$$ hours ago ម្សិលមិញ $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago ច្រើន​ជាង ៥ សប្តាហ៍​មុន អ្នកតាមដាន តាមដាន មាតិកា​នេះ​ត្រូវ​បាន​ចាក់​សោ ជំហានទី១ : ចុច​ចែកចាយ​ទៅ​កាន់​បណ្ដាញ​សង្គម ជំហាន​ទី​២ : ចុច​លើ​តំណ​​ពី​បណ្ដាញ​សង្គម​​ចូល​មក​វិញ ចម្លង​កូដទាំងអស់ ជ្រើសរើស​កូដ​ទាំងអស់ កូដ​ទាំងអស់​ត្រូវ​បាន​ចម្លង​ទៅ​ក្ដារតម្បៀតខ្ទាស់​របស់​អ្នក មិន​អាច​ថតចម្លង​កូដ / អត្ថបទ​បាន​ទេ សូមចុច [CTRL] + [C] (ឬ CMD + C ជាមួយ Mac) ដើម្បី​ចំលង តារាង​មតិកា