/fa-font/ ពុម្ពអក្សរ​អាក្បាលធំ​$type=carousel$cols=3$title=0$cat=0$mt=0$rm=0$sn=0$h=250$count=10

បាយ​ស៊ូស៊ី​សាច់​បង្គា

ចែកចាយ:

រូបភាព​តំណាង បាយ​ស៊ូស៊ី​​ ជា​ប្រភេទ​អាហារ​មួយ​ប្រភេទ​ដែល​មាន​ភាព​ពេញ​​និយម​បំផុត​ នៅ​តាម​បណ្តាល​​​ភោជនីយដ្ឋាន​​នៅ​ក្នុង​ប្រទេស​ជប៉ុន ។ ជ...

រូបភាព​តំណាង

បាយ​ស៊ូស៊ី​​ ជា​ប្រភេទ​អាហារ​មួយ​ប្រភេទ​ដែល​មាន​ភាព​ពេញ​​និយម​បំផុត​ នៅ​តាម​បណ្តាល​​​ភោជនីយដ្ឋាន​​នៅ​ក្នុង​ប្រទេស​ជប៉ុន ។ ជា​ពិសេស​នោះ គឺ​អាហារ​មួយ​ប្រភេទ​នេះ​​មាន​រស់​ជា​ជា​ច្រើន​បែប​ តាម​ចំណូល​ចិត្ត​របស់​អ្នក​ញ៉ាំ ព្រោះ​អ្នក​ញ៉ាំ​អាច​ជ្រើសរើស​​ស្នូល​ប្រភេទ​បន្លែ​ នឹង​រសជាតិ​សាច់​បាន​​។ ជាមួយ​គ្នា​នេះ​ដែរ Phnom Penh Reicpe សូម​ធ្វើ​ការ​បង្ហាញ​ពី​របៀប​ធ្វើ បាយ​ស៊ូស៊ី ​រស់​ជាតិ​សាច់​បង្គា​ លាយ​បន្លែ​ត្រសក់​ មក​ជូន​ប្រិយ​មិត្ត​គ្រប់​ៗ​រូប​ដូច​ខាង​ក្រោម។


៙ គ្រឿងផ្សំ ៖

- បន្ទះ​ឫស្សី​ដែល​អាច​មូល​បាន ១សន្លឹក(ភាគ​ច្រើន​ត្រូវ​បាន​គេ​ប្រើ​សម្រាប់​មូល​ស៊ូស៊ី​)
- ថង់​ប្លាស្ទិក មួយ​សន្លឹក
- អង្ករ​ ៣០០ក្រាម
- បង្គា ១០០ក្រាម (១​ខាំ)
- បន្ទះ​សារ៉ាយ​សមុទ្រ ៤ ទៅ ៥​បន្ទះ
- ស៊ុត​ ១គ្រាប់
- ត្រសក់​មួយ​ផ្លែ

៙ វិធី​ធ្វើ ៖

១. ដំបូង​នេះ ​អ្នក​ត្រូវ​ធ្វើ​ការ​លាង​អង្ករ​ឲ្យ​ស្អាត នឹង​ដាក់​ដាំ​វា​ ឲ្យ​ឆ្អិន​​ជា​មុន​សិន ។
២. ក្នុង​អំឡុង​ពេល ​ដែល​អ្នក​រង​ចាំ​នូវ​ការ​ដាំ​បាយ​នោះ ​អ្នក​អាច​ជិត​ត្រសក់​​រាង​ឆ្នូត​ៗ នឹង​លាង​ទឹក​ឲ្យ​ស្អាត​ ។
៣. បន្ទាប់ពី​ជិត​សម្បក​ នឹង​ធ្វើ​ការ​លាង​សម្អាត​រួច​ អ្នក​គួរ​ពុះ​ត្រសក់​នោះ​ជា​ ៨​ ចម្រៀក។ ​​គោះ​ស៊ុត​មួយ​គ្រាប់​​ដាក់​ចូល​ទៅ​ក្នុង​កូន​ចាន​មួយ ។
៤. ក្រោយ​ពី​​​​បាយ​របស់​អ្នក​ឆ្អិន​ហើយ អ្នក​​ត្រូវ​ធ្វើ​ការ​លា​សម្បក​​បន្ទះ​ស៊ូស៊ី ដើម្បី​មាន​ភាព​ងាយ​ស្រួល​ក្នុង​ការ​ដាក់​ស្នូល​របស់​វា។ អ្នក​ត្រូវ​ដាក់​បន្ទះ​ឫស្សី​​​រុំ​ស៊ូស៊ី​ដាក់​លើ​តុ​មួយ​ជាមុន​សិន ​រួច​ដាក់​ថង់​ប្លាស្ទិក​​​​មួយ​លើ​បន្ទះ​ឫស្សី ​ដើម្បី​ការពារ​ការ​ស្អិត​ នឹង​ជាប់​ដៃ ។
៥. ក្រោយ​ពី​ការ​លា​សម្បក​ស៊ូស៊ី​រួច​មក អ្នក​គួរ​ដាក់​បាយ​ ៤ ស្លាបព្រា​ទៅ​លើ​បន្ទះ​សម្បក​ស៊ូស៊ី (នៅ​ពេល​ដាក់​បាយ​ អ្នក​គួរ​ផ្សើម​ដៃ​របស់​អ្នក​ជា​មុន​សិន​ ដើម្បី​ការ​ពារ​ការ​ជាប់ ​ឬ​ស្អិត​ដៃ​អ្នក​ជា​មួយ​នឹង​បាយ) ធ្វើ​ការ​ពាស​វា​ឲ្យ​ស្មើ ដោយ​មិន​ឲ្យ​ពេញ​បន្ទះ​ពេក​ទេ គឺ​ទុក​ផ្នែក​ខាងលើ​​ប្រហែល​ជា​ពាក់​កណ្តាល ​របស់​បន្ទះ​ស៊ូស៊ី​ឲ្យ​នៅ​ចំហ សម្រាប់​មូល​គ្រប​ពីលើ ។​

ចំណាំ ៖ បន្ទះ​សារ៉ាយ​សមុទ្រ អាច​ដាក់​ពី​លើ​ឬ​ដាក់​ពី​ក្រោម ស្រេច​ទៅ​តាម​ការ​ចូលចិត្ត ពេល​រៀប​ចំ​មូល​ស៊ូស៊ី ។

៦. ដំណាក់​ការ​បន្ត​មក​ទៀ​ត នោះ​គឺ​បន្ថែម​សាច់​បង្គា ​នឹង​ត្រសក់ ១ ចំណិត​​ទៅ​លើ​បាយ​ដែល​មាន​នៅ​បន្ទះ​របស់​ស៊ូស៊ី តាម​​បណ្តោយ​របស់​បាយ​​ឲ្យ​ចំ​កណ្តាល បន្ត​មក​ទៀត​​អ្នក​ត្រូវ​ធ្វើ​ការ​មូល​វា​។ ក្នុង​ពេល​មូល​នោះ​ដែល​ត្រូវ​ធ្វើ​ការ​លាប​ស៊ុត​ទៅ​លើ​បន្ទះ​ស៊ូស៊ី​​ជា​មុន​សិន​ដើម្បី​ឲ្យ​រា​មានការ​ជាប់​ល្អ​ (ប្រសិន​បើ​គ្រាន់​ស៊ុត​អ្នក​អាច​ប្រើ​ទឹក​ជំនួស​ក៏​បាន)។
៧. ក្នុង​ដំណាក់​ការ​នេះ​អ្នក​ត្រូវ​ធ្វើ​ការ​មូល​វា​ឲ្យ​មូល​។ ហើយ​ការ​មូល​នោះ​ដែរ ​អ្នក​មិន​ត្រូវ​មូល​វា​ទាំង​បន្ទះ​ឫស្សី​នឹង​ថង់​ប្លាស្ទិក​នោះ​ទេ​ ដូច​នេះ​អ្នក​គួរ​ធ្វើ​ការ​មូល​វា​ម្តង​បន្តិចៗ​ ។ ក្រោយ​ពី​មូល​វា​ឲ្យ​មាន​រាង​មូល​រួច​មក​ អ្នក​ត្រូវ​​​ដក​បន្ទះ​ឫស្សី​នោះ មក​ដាក់​គ្រប​ពីលើ​នឹង​ធ្វើ​ការ​រុំ​មូល​វា​​ឲ្យ​មូល​​សា​ជា​ថ្មី​ម្តង​ទៀត ​ដើម្បី​ថា​នា​បាន​ថា​វា​​ជាប់នឹង​ណែន​​ល្អ ។
៨. ក្រោយ​ពី​ធ្វើ​ដូច​នេះ​មក ​អ្នក​ត្រូវ​ធ្វើ​ការ​កាត់​វា​​ឲ្យ​ចេញ​ជា​រាង​កង់​ៗ​​ជា​ការ​ស្រេច ៕
____________
ប្រភព http://phnompenhrecipe.com/read/Recipes/2043

ស៊ូស៊ី​ច្រើន​មុខ

មតិ

Name

Google,1,កង្កែប,3,កញ្ឆែត,1,កំពឹស,1,កម្មវិធី,11,កាពិ,1,ការី,1,ការ៉េម,3,កិច្ចសម្ភាសន៍,8,ក្ដាម,4,ក្បាច់ខ្មែរ,19,ក្រាហ្វិក,32,ក្រាហ្វិក Rastor,3,ក្រាហ្វិក Vector,29,ក្រុមចម្រៀង Mustache,1,ក្រូច,4,ខ,2,ខាត់ណា,1,ខ្ចៅ,2,ខ្ទឹម,4,ខ្នុរ,4,ខ្យង,1,ខ្វៃ,1,គន្លឹះ,51,គន្លឹះ Blogger,37,គន្លឹះ Illustrator,3,គន្លឹះ Photoshop,4,គន្លឹះការិយាល័យ,1,គន្លឹះកុំព្យូទ័រ,13,គន្លឹះទាញយក,1,គន្លឹះទូរស័ព្ទ,1,គន្លឹះរចនា,1,គន្លឹះអ៊ីនធឺណិត,4,គាវ,1,គុយទាវ,4,គេហទំព័រល្អៗ,1,គោ,19,គ្រឿងក្លែម,2,គ្រឿងបុក,9,គ្រឿងសមុទ្រ,9,ងាវ,3,ចំណេះដឹងទូទៅ,3,ចម្រៀង,2,ចំហុយ,11,ចៀន,9,ចេក,2,ឆា,35,ជ្រក់,5,ជ្រលក់,8,ជ្រូក,33,ឈូក,1,ញាំ,7,ដំណើប,3,ដំឡូង,3,ដំឡូងបារាំង,4,ដុត,2,ដូង,5,ណាំង៉ូវ,3,តៅហ៊ូ,5,ត្នោត,3,ត្រកួន,2,ត្រប់,2,ត្រយូងចេក,1,ត្រសក់,1,ត្រឡាច,1,ត្រាវ,1,ត្រី,11,ត្រីខ,1,ត្រីងៀត,1,ត្រីឆ្អើរ,1,ទំពាំង,1,ទា,4,ទាញយក,37,ទឹកឃ្មុំ,1,ធូរេន,1,នំ,14,នំបញ្ចុក,4,បង្កង,1,បង្គា,17,បង្អែម,15,បន្លែ,5,បបរ,2,បំពង,5,ប័រ,1,បាញ់កាញ់,1,បាយ,4,បុក,3,ប៊ូតុង,1,ប៉េងបោះ,5,ប្រហិត,7,ប្រហុក,7,ប្រឡាក់,1,ផ្កាខាត់ណា,1,ផ្សិត,8,ផ្អាប់,4,ពងត្រី,1,ព័ត៌មាន,20,ព័ត៌មាន​រចនា,7,ពុម្ពអក្សរ,49,ពុម្ពអក្សរខ្មែរ,47,ពុម្ពអក្សរបរទេស,1,ពុម្ពអក្សរអាក្បាលធំ,85,ពុម្ពអក្សរអាថ៌កំបាំង,1,ពោត,3,ព្រឹត្តិការណ៍,1,ភេសជ្ជ,1,ភ្លា,2,មរតកសំនៀង,1,មាន់,20,មី,3,មីសួ,7,មឹក,4,ម្ទេស,12,ម្នាស់,2,ម្រះ,1,ម្រេច,2,ម្សៅមី,2,យូនីកូដខ្មែរ,24,រូបភាព,3,រូបភាពអក្សរ,26,រៀន,2,រៀនរចនាពុម្ពអក្សរខ្មែរ,13,លត,2,ល្ង,1,ល្ពៅ,2,ល្ហុង,1,វចនានុក្រម,2,វិជ្ជាធ្វើម្ហូប,167,វីដេអូ,5,សម្ល,16,សម្លម្ជូរ,3,សារាយ,1,សាលាដ,2,សិល្បៈ,2,ស៊ីន ស៊ីសាមុត,1,ស៊ុត,12,ស៊ុប,20,សៀវភៅ,5,ស្ងោរ,17,ស្ពៃ,6,ស្លឹកគ្រៃ,9,ស្លឹកតយ,2,ស្អំ,1,ហាងទំនិញ,3,អក្សរ,42,អង្ក្រង,1,អត្ថបទអក្សរសាស្ត្រ,2,អន្ទង់,1,អន្លក់,2,អម្ពិល,5,អាំង,6,អាវក្បាច់ខ្មែរ,1,អាវយឺត,3,អាវរាមកេរ្តិ៍,2,អាវអ៊ុតរូប,3,អ៊ីនធឺណិត,1,ឯកសារ,9,
ltr
item
អាក្បាលធំ: បាយ​ស៊ូស៊ី​សាច់​បង្គា
បាយ​ស៊ូស៊ី​សាច់​បង្គា
https://4.bp.blogspot.com/-4wpVvc0-QI8/XYyZTm1oCmI/AAAAAAAAyio/AndBaeRw1GMSlqQaIbFF2090dkocOaRzACLcBGAsYHQ/s1600/IMG_172511.jpg
https://4.bp.blogspot.com/-4wpVvc0-QI8/XYyZTm1oCmI/AAAAAAAAyio/AndBaeRw1GMSlqQaIbFF2090dkocOaRzACLcBGAsYHQ/s72-c/IMG_172511.jpg
អាក្បាលធំ
https://akbalthom.blogspot.com/2019/09/blog-post_41.html
https://akbalthom.blogspot.com/
https://akbalthom.blogspot.com/
https://akbalthom.blogspot.com/2019/09/blog-post_41.html
true
5060019090675378648
UTF-8
ផ្ទុក​ប្រកាស​ទាំងអស់ រក​មិន​ឃើញ​ប្រកាស​ទេ មើល​ទាំងអស់ អាន​បន្ថែម ឆ្លើយតប បោះបង់​ការ​ឆ្លើយតប លុប ដោយ ទំព័រ​ដើម ទំព័រ ប្រកាស មើល​ទាំងអស់ ណែនាំ​អត្ថបទសម្រាប់​អ្នក ៖ ចំណាត់​ក្រុម ប័ណ្ណសារ SEARCH អត្ថបទ​ទាំងអស់ រក​មិន​ឃើញ​ការ​ផ្គូផ្គង​​ប្រកាស​ណាមួយ​តាមសំណើ​របស់​អ្នក ត្រលប់​ទៅ​ទំព័រដើម ថ្ងៃ​អាទិត្យ ថ្ងៃ​ចន្ទ ថ្ងៃ​អង្គារ ថ្ងៃ​ពុធ ថ្ងៃ​ប្រហស្បតិ៍ ថ្ងៃ​សុក្រ ថ្ងៃ​សៅរ៍ Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat មករា កុម្ភៈ មីនា មេសា ឧសភា មិថុនា កក្កដា សីហា កញ្ញា តុលា វិច្ឆិកា ធ្នូ Jan Feb Mar Apr ឧសភា Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec ឥឡូវ​នេះ ១ ​នាទីមុន $$1$$ minutes ago ១ ម៉ោងមុន $$1$$ hours ago ម្សិលមិញ $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago ច្រើន​ជាង ៥ សប្តាហ៍​មុន អ្នកតាមដាន តាមដាន មាតិកា​នេះ​ត្រូវ​បាន​ចាក់​សោ ជំហានទី១ : ចុច​ចែកចាយ​ទៅ​កាន់​បណ្ដាញ​សង្គម ជំហាន​ទី​២ : ចុច​លើ​តំណ​​ពី​បណ្ដាញ​សង្គម​​ចូល​មក​វិញ ចម្លង​កូដទាំងអស់ ជ្រើសរើស​កូដ​ទាំងអស់ កូដ​ទាំងអស់​ត្រូវ​បាន​ចម្លង​ទៅ​ក្ដារតម្បៀតខ្ទាស់​របស់​អ្នក មិន​អាច​ថតចម្លង​កូដ / អត្ថបទ​បាន​ទេ សូមចុច [CTRL] + [C] (ឬ CMD + C ជាមួយ Mac) ដើម្បី​ចំលង តារាង​មតិកា